Installatie & Onderhoud

Installatie & Onderhoud

Of het u nu gaat om een lagere EPC, energiebesparing, comfortverhoging of direct financieel voordeel… In alle gevallen betekent de keus voor zonwering een meerwaarde voor uw woningen. Waarbij u als opdrachtgever nergens omkijken naar heeft. Het Full Screen Serviceplan biedt u één totaaloplossing zonder zorgen.

Full Screen Serviceplan

Het Full Screen Serviceplan is een initiatief van Hunter Douglas. Het omvat een full service aanpak voor het installeren en onderhouden van zon- en lichtregulerende screens. Waarbij u bent verzekerd van één vaste contactpersoon en één onderhoudscontract voor de komende jaren. Zowel de installatie als het onderhoud wordt verzorgd door VCA-gecertificeerde monteurs.

Advies, kosten, planning

In overleg met uw persoonlijk adviseur bepaalt u welke zonwering voldoet aan uw eisen en budget. We bieden u daarbij de keus uit het beste wat de markt heeft te bieden, zowel in technisch opzicht als wat betreft vorm, design en kleur. Bovendien combineren we ons advies met een helder kostenvoorstel en een gedetailleerde planning. Zodat u én alle bewoners precies weten wanneer welke woning aan de beurt is.

Onderhoud en kwaliteitsgaranties

In het Full Screen Serviceplan leggen we samen met u vast wanneer en met welke frequentie onderhoud plaatsvindt, hoe uw bewoners eventuele storingen eenvoudig kunnen melden en welke kwaliteitsgaranties u mag verwachten. sluit